Navn på knapp Navn på knapp Navn på knapp Navn på knapp

Guro&Christina

Da skal dere få litt informasjon om oss, enjoy.

Christina: Jeg er en jente på 14 år. På fritiden trener jeg litt og skal mest sannsynelig begynne på dans til høsten. Etter sommern skal jeg begynne i tiende, og jeg vil ikke akkuratt si at jeg gleder meg ... Jeg har tre storesøstre og alle har flyttet ut, og tilsammen er jeg tante for 6 stk. Jeg bor med mamma pappa og hunden min Roman. Han er verdens skjønneste. Jeg er tante til Guro, men vi er venner sellom. 

Guro: Jeg er da Guro, jeg bor i Molde og er 11 år gammel.Jegliker ikke å skrive om meg selv, men det får gå! På fritiden henger jeg med vennene mine. Jeg går ikke på noe sport eller noe. Men vurderer å begynne på dans igjen nå. Jeg har verdens beste venner, mine bestevenner er Christina og Sara. Jeg begynner i 7. etter sommerferien. Jeg har hatt noen blogger før, litt for mange. Men nå blogger jeg med verdensbeste Christina!Vi er så nydelige..

- Guro&Christina

- Fikk du litt informasjon om oss ?

Én kommentar

aphotostory

17.jul.2011 kl.18:47

Dere er søte ♥

Skriv en ny kommentar

Litt om deg og bloggen din her! Vi er to jenter som blogger om livet vårt og det som skjer rundt oss <3 Håper dere liker bloggen vår :) Kontak: guchies@live.no

Kategorier

Arkiv

hits